Ένα μεσημέρι στην μέση ενός καλοκαιριού, που μου φάνηκε ότι ήταν στα μισά του δρόμου μου, είπα να κάνω απολογισμό. Και μιας και δεν είχα να κάνω τίποτα καλλίτερο, αμέσως μετά το αποτέλεσμά του το παρουσίασα σε αυτές τις σελίδες.

 

Όταν ήρθε η ώρα να τις δημοσιεύσω, κατάλαβα ότι αυτές ήταν γεμάτες με τις εμμονές μου, κάποιες ίδιες και απαράλαχτες με εκείνες που είχα στα 18 μου. Ορισμένες οργανώθηκαν μέσα στα δημοσιευμένα λογοτεχνικά μου κείμενα, και που θα τις βρείτε εδώ, κάποιες άλλες έγιναν έργα που υλοποίησα, και που θα τις βρείτε στα βιογραφικά μου εδώ, και κάποιες άλλες μικρές καθημερινές που αναρτήθηκαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και εμφανίζονται εδώ. Σκόρπιες σκέψεις και προβληματισμοί μου παρουσιάζονται στο Blog μου.

 

Κοινός παρονομαστής  όλων, η εμμονή μου να επικοινωνώ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και εσείς μαζί μου ακολουθώντας τα χαλικάκια που άφησα ξωπίσω μου για να με βρείτε στην σελίδα Επικοινωνία αυτού του ιστότοπου ή σχολιάζοντας τις αναρτήσεις μου στο Blog. 

 

 

 

Ευχαριστώ για την επίσκεψη σας

 

Το φ του φόβου

 

 

...Υπάρχει κανείς εκεί έξω να με ακούει;

 

 

Ένα σύγχρονο πολιτικό θρίλερ που εκτυλίσεται ανάμεσα στην Αθήνα,  το Κέιπ Τάουν, την Κέρκυρα και το Μπουένος Άιρες λίγο πριν και μετά την Ολυμπιάδα του 2004. Μια αφήγηση δεύτερου προσώπου πάνω στον φόβο. Τον φόβο που πουλάει η προληπτική ιατρική.

 

Καλή ανάγνωση !

 

 

 

 

 

 

(δωρεάν download του μυθιστορήματος σε μορφή e-book  στο http://www.easywriter.gr/ebooks/item/102)

Από το blog μου

Επισκέψεις από 29/7/2014

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ @

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • c-youtube
  • LinkedIn App Icon

© CopyLeft   created by JH with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now